Blog

Gemenskapsdag på Metsakodu

SNART DRAR HÖSTEN igång med allt vad det innebär! Jag tror att Gud har så mycket gott för oss kommande månader! Men låt oss nu starta upp denna höst med en riktigt underbar helg tillsammans den 1-2 september. För tredje året i rad har vi hyrt Metsakodu-gården utanför Mullsjö. En rofylld plats perfekt lämpad för gemenskapsdag! Gemenskapsdagar har mer betydelse och gör större avtryck i oss än vad vi tror. Gud är högst närvarande och deltar i alla olika samtal kring matbord och bland kaffemuggar. Det svetsar oss samman för hösten som kommer! Jag önskar verkligen att du försöker vara med. Dagen börjar kl 12.00 ute på Metsakodu med lunch. Därefter följer gemenskap, aktiviteter och middag innan vi avslutar dagen med lovsång där vi också kommer att be och betjäna varandra. Vi beräknas vara färdiga vid 20-tiden. Istället för en fast kostnad för dagen kommer vi istället ta upp en kollekt under kvällen för omkostnaden av dagen. Anmäl dig och din familj genom att maila till info@livetsordjonkoping.se. Meddela också om du behöver specialkost.

Adress:
Metsakodu, 560 42 Sandhem

Med kärlek!

/ Eddie och Carolina Stigson